Elke Roex kiest voluit voor Anderlecht

Mijn parlementsperiode zit erop. Ik kies voluit voor Anderlecht. lk kies om ten volle voor 1 job te gaan. En op deze manier kies ik ook voor Brussel.


Ik zie het als een nieuwe fase in mijn leven. En ja, het doet me pijn, ik ben echt, oprecht graag parlementslid. Ik vertegenwoordig jullie graag en geloof ook dat ik het goed kan. Ik bots echter op mijn eigen grenzen. Ik kan beide, parlementslid en schepen zijn, gewoon samen niet goed doen. Ik loop letterlijk van hot naar her. Ik doe de dingen niet graag half, ik raas aan 200% door, maar heb echt het gevoel dat ik jullie verwachtingen en mijn eigen ambities in beide mandaten tegelijkertijd niet goed genoeg kan waarmaken door twee voltijdse taken te combineren.

En dus….. wat een einde lijkt, is slechts een begin. Vanaf vandaag kies ik voluit voor Anderlecht. Ik kies ook – eerlijk gezegd – voor een leven waarin mijn partner, familie en vrienden opnieuw wat ruimte krijgen.

De timing is misschien ongelukkig, of misschien ook net niet. Het is gewoon niet getimed. De timing is gewoon gebonden aan mijn gevoel.

Hannelore zal me opvolgen, en oprecht, ik geloof erin, ze zal me waardig vervangen. Zoek geen kopie van Elke Roex in Hannelore Goeman, dat zou ons beide onrecht aandoen. Geloof je echter in een persoon die net als ik, verontwaardigd kan zijn over sociaal onrecht, strijdt voor solidariteit en op zoek is naar een meer rechtvaardige verdeling van de rijkdom in Brussel, dan ben je bij Hannelore, net als bij mij aan het juiste adres. Ik zal Hannelore op sleeptouw nemen, wat ik ervaar, wil ik haar tonen.

Hannelore, aan jou de opdracht om sociaal Brussel te vertegenwoordigen, ik sta je daar met veel plezier in bij!

 

(oh ja, voor wie er zou aan twijfelen: ik zal geen uittredingsvergoeding aanvragen)

 

BIO Hannelore Goeman

Hannelore is 31 jaar en geboren in Leuven. Ze studeerde geschiedenis in Leuven en behaalde een doctoraat in de politieke wetenschappen aan de VUB. Ze is sinds 2009 actief bij sp.a Brussel en begon haar engagement als lid van Animo Brussel en daarna bestuurslid van Animo Nationaal. In 2010 werd ze ondervoorzitster van sp.a Brussel. In 2014 werd ze gewestsecretaris voor sp.a Brussel en ook fractiesecretaris in het Brussels parlement.

 

Contacteer ons
Hannelore Goeman Provinciaal Secretaris
Over sp.a

sp.a
Grasmarkt 105/37
1000 Brussel