GO LEFT 17 maart Antwerpen

GO LEFT 17 maart Antwerpen

sp.a gooit ramen en deuren open

 

Er waait een nieuwe wind bij sp.a. Op 17 maart nodigen we iedereen graag uit in Antwerpen op GO LEFT, een festival met ideeën en oplossingen voor de toekomst, inspirerende sprekers, workshops, fijne babbels, knallende muziekoptredens en nog veel meer. Iedereen is welkom: van jong tot oud, van linkeroever tot rechteroever.

Nieuw socialisme, dat zijn nieuwe oplossingen voor nieuwe uitdagingen in deze snel veranderende tijden. Nieuwe oplossingen die iedereen - vandaag en morgen - opnieuw garanties geven: over hun job, hun pensioen, hun zorg en een nieuwe, sterke sociale zekerheid. Niet voor enkelen, maar voor iedereen. Dat is nieuw socialisme.

Op 17 maart discussiëren we over onze nieuwe kijk op de toekomst, met een focus op drie thema’s: de ecologische uitdagingen, de doorgedreven digitalisering en robotisering en de invloed daarvan op ons werk en ons leven, en de nieuwe nood aan totale zorgzekerheid voor iedereen.

Daarnaast laten we ons inspireren door tal van gastsprekers. Zij delen op een onafhankelijke en positieve manier hun kijk op de toekomst binnen hun vakgebied. We geven onder meer een podium aan Lien Van de Kelder, Ann Ceurvels, Jinnih Beels, Joachim Badejoh, Yasmien Naciri en vele anderen.

Naast een leuk aanbod aan randanimatie en workshops wordt de avond gekleurd door een spetterend muziekprogramma. Niemand minder dan Lil Kleine en de Antwerpse rising star ‘The color Grey sluiten de avond af.  

Tickets zijn gratis, maar schrijf je wel in op www.go-left.be

Daar vindt u ook het overzicht en programma van GO LEFT.

Contacteer ons
Over sp.a

sp.a
Grasmarkt 105/37
1000 Brussel