Persuitnodiging: Boekvoorstelling John Crombez

Vrijdag 8 januari stelt John Crombez zijn boek 'Ctrl+Alt+Del – Eerlijker is beter' voor

De voorbije 35 jaar hebben mensen hard gewerkt en er te weinig voor teruggekregen. Of dat nu is in meer tijd, loon of pensioen. Het heeft bij veel mensen het vertrouwen in ons systeem gebroken. Daarom is er een shift nodig naar een maatschappij met nieuwe economische en sociale regels. We moeten de vastgeroeste regels herschrijven, om ze opnieuw eerlijker én eenvoudiger te maken.”

Een economie die tijd en kansen weer eerlijk verdeelt, die transparant is en zekerheid biedt, die nieuwe verwachtingen en verzuchtingen van jongeren, gezinnen, alleenstaanden en ouderen inlost, die de krijtlijnen van een nieuwe sociale zekerheid uittekent, die de druk op werkenden verlicht en die armoede voorkomt. 

Met dit boek opent John Crombez het debat met voorstellen voor nieuwe economische en sociale regels. Eerlijker is beter, dat moet opnieuw het moto worden.

Ondernemer Mario Fleurinck zal na de toelichting van John Crombez vanuit zijn ervaringen inzoomen op een aantal thema’s die in het boek aan bod komen.

 

Wanneer? vrijdag 8 januari 2016 om 11u

Waar? Micromarche: Steenkoolkaai 9, 1000 Brusselhttp://www.micromarche.com

Contacteer ons
Over sp.a

sp.a
Grasmarkt 105/37
1000 Brussel