Uitnodiging persconferentie sp.a 30/03

 

 

Persuitnodiging: sp.a geeft in West-Vlaanderen het startschot voor de campagne 

 

Beste journalist(e),

Met onze West-Vlaamse lijsttrekkers John Crombez en Annick Lambrecht, Europees lijsttrekker Kathleen Van Brempt en alle West-Vlaamse kandidaten geven we op 30 maart het startschot voor onze campagne. Het is de start van meer dan 150.000 huisbezoeken gespreid over alle gemeenten van de provincie met één gezamenlijke folder. Iedere dag zullen drie teams de baan op gaan om met mensen in gesprek te gaan over hun koopkracht, pensioenen, zorgzekerheid en het klimaat.

De trekkers van de verschillende lijsten zullen de kandidaten, leden en sympathisanten aanvuren vanuit een wel heel originele setting én ons wit konijn zal van de partij zijn.  

Tegelijk formuleren we onze expliciete eis voor een herfinanciering van alle gemeenten. Gemeenten moeten in staat zijn om goedkope kinderopvang te voorzien, om hun rusthuizen betaalbaar, kwalitatief en publiek te houden. Dat kan alleen als ze daar ook financieel toe in staat zijn. Daarom moet er een herfinanciering komen waarbij de hogere overheid minstens een deel van de pensioenlasten op zich neemt.

Graag nodigen we u uit voor de voorstelling van onze eis en het startschot van de campagne op zaterdag 30 maart 2019 om 19u en dit in de Cultuurfabriek in Ingelmunster, Kortrijkstraat 4.  

Graag een seintje indien u aanwezig kan zijn op volgend adres: melissa.depraetere@s-p-a.be. Via deze weg kunnen we, onder embargo, ook extra informatie geven over onze setting.

Hopelijk tot dan,

John Crombez

 

Pers contact:
Melissa Depraetere
0474 65 11 49
melissa.depraetere@s-p-a.be

Contacteer ons
Over sp.a

sp.a
Grasmarkt 105/37
1000 Brussel